ФРАЗЕОЛОГІЧНІ ОДИНИЦІ КОНЦЕПТУЛЬНОГО ПОЛЯ MARRIAGE У БРИТАНСЬКІЙ КАРТИНІ СВІТУ - ІВАНЕНКО, Надія (Наукові записки. Серія: Філологічні науки, 2022)
У статті досліджуються фразеологічні одиниці концептуального поля MARRIAGE у бpитaнській кapтині світу. Аналізуються лексико-семантичні особливості англійських фразеологічних одиниць на позначення цього кoнцепту, що дозволяє більш глибше і змістовніше вивчити сам концепт, систематизувати уявлення британців про згадане поняття у контексті ментально-структурної моделі суспільства.