ПРО ДЕЯКІ ЗМІНИ В СУЧАСНІЙ МЕДИЧНІЙ ТЕРМІНОЛОГІЇ - РІЖНЯК, Оксана; КРАСНОЩОК, Вікторія; КАРМАЗІНА, Коміла (Наукові записки. Серія: Філологічні науки, 2023)
У статті розглядаються основні зміни в сучасній медичній термінології, що пов’язані з виникненням, запобіганням та лікуванням коронавірусної інфекцій, аналізуються основні лексико- тематичні групи неологізмів з точки зору їх походження та функціювання.