НА ПОШАНУ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА З НАГОДИ 70-РІЧЧЯ ДОКТОРА ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА, АКАДЕМІКА АКАДЕМІЇ НАУК ВИЩОЇ ШКОЛИ УКРАЇНИ ЛЕОНІДА МИКОЛАЙОВИЧА ЧЕРНОВАТОГО - ШМІГЕР, Тарас (Наукові записки. Серія: Філологічні науки, 2023)
НА ПОШАНУ НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ТА З НАГОДИ 70-РІЧЧЯ ДОКТОРА ПЕДАГОГІЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРА, АКАДЕМІКА АКАДЕМІЇ НАУК ВИЩОЇ ШКОЛИ УКРАЇНИ ЛЕОНІДА МИКОЛАЙОВИЧА ЧЕРНОВАТОГО