КОНСТРУЮВАННЯ ОБРАЗУ СВІТУ У ВІДКРИТИХ ПРОМОВАХ ГРЕТИ ТУНБЕРГ - ФЕДОРОВА, Юлія (Наукові записки. Серія: Філологічні науки, 2022)
У статті розглядається проблема визначення та зіставлення картини світу та образу світу. Автор робить акцент на моделювання образу світу на основі відкритих промов Грети Тунберг, а також робиться спроба теоретичного обґрунтування та визначення категорії «образу світу».