ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ІНШОМОВНОЇ ДИСКУРСИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СТУДЕНТІВ-ФІЛОЛОГІВ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - ГЛАДКА, Олена (Наукові записки. Серія: Філологічні науки, 2022)
У статті розглянуто особливості формування іншомовної дискурсивної компетентності студентів-філологів в умовах дистанційного навчання; конкретизовано поняття “іншомовна дискурсивна компетентність” та її складові, до яких відносять специфічні знання та уміння; визначено специфічні риси дистанційного навчання; запропоновано та обґрунтовано види завдань для успішного формування іншомовної дискурсивної компетентності студентів-філологів в умовах дистанційного навчання.