ПСИХОГЕНЕЗИС МОВНОГО МИСЛЕННЯ І ЕВОЛЮЦІЯ ЛІНГВАЛЬНОГО СТАТУСУ КВАЛІФІКАТИВНИХ СЛІВ - МАКСИМЧУК, Богдан; АРАБСЬКА, Ірина (Наукові записки. Серія: Філологічні науки, 2022)
У статті зроблено спробу дослідити еволюцію лінгвального статусу кваліфікативних слів у взаємозв’язку з генезою мовного мислення і розвитком граматичної будови німецької мови.